WERKWIJZE

Bij Custom Meubel is de klant koning! Al uw wensen zijn mogelijk op het gebied van maatvoering, materialen, afwerking en plaatsing. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Mocht u zelf geen oplossing kunnen vinden voor die moeilijke hoek in uw woonkamer, apparatuur die niet past in uw tv meubel of de schuine wand in de slaapkamer dan vinden wij daar samen met u een passende, creatieve en mooie oplossing voor.

Ook op het gebied van uitstraling is alles mogelijk. Voor een landelijke of klassieke uitstraling kunt u ervoor kiezen mooie sierlijsten te verwerken in het meubel. Mocht u echter meer van een moderne en strakke uitstraling houden, dan past wellicht een rvs frame onder uw tafel of een hoogglans meubel meer bij u.

Er wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatief goede materialen. Alle meubels kunnen geverfd, gespoten, gebeitst of gelakt worden. Ook het plaatsten van de meubels kunnen wij voor u verzorgen.

Als al uw wensen bekend zijn worden deze verwerkt in een schets of driedimensionale tekening en zal er een bijpassende offerte gemaakt worden. Is dit uw droommeubel? Dan gaan we graag voor u aan de slag!